Суденти університету перемогли у III Українській олімпіаді з менеджменту серед молоді

8 квітня 2016 року

     В рамках Глобального проекту «Молодіжний творчий рух «ЕСТАФЕТА ЯКОСТІ» відбулася III Українська олімпіада з менеджменту серед молоді, яка проходила 4 квітня на базі НТУ України «Київський політехнічний інститут». Організатором олімпіади виступає Українська Асоціація Якості за підтримки Міністерства освіти і науки України.

     Наш університет був гідно представлений стдентами в трьох номінаціях, в кожній з яких отримали нагороди. Переможців визначали за кількістю набраних балів. В номінації «Системи екологічного менеджменту (ISO 14000)» переможцями (1 місце) стали студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Пацера Анна, Сторчило Єлвізавета, Кириченко ВалеріяУ номінації «Системи менеджменту якості (ISO 9000)» студентки цього ж факультету Сковоринська Олександра та Бичок Анна стали фіналістами (3 місце).

     В номінації «Практики і методи менеджменту» студентки факультету аграрного менеджменту Зайло Софія та Орляцька Лілія здобули дипломи переможців (1 місце), а студентки Котеленець Юлія і Логінова Катерина - дипломи лауреатів (2 місце).

     Участь в олімпіаді брали представники 23 вищих навчальних закладів з різних куточків України.

     Переможці III Української олімпіади будуть рекомендовані до участі в III Міжнародній олімпіаді зі менеджменту, яка відбудеться наприкінці квітня.

Вітаємо наших студентів із досягненнями!

Дмитро Мотринчук,
начальник відділу управління якістю

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook