Студент з Польщі Барташ Річард Фудала поділився досвідом участі в міжнародних програмах обміну

4 квітня 2016 року

     На факультеті аграрного менеджменту відбулася  лекція «Стажування за кордоном» для  студентів-маркетологів магістратури та бакалаврату факультету аграрного менеджменту», яку провів Барташ Річард Фудала, студент магістратури Варшавського університету наук про життя (Польща) – учасник програми Erasmus+, який нещодавно прибув на навчання до нашого вишу.

     Барташ поділився своїм досвідом навчання по обміну за міжнародними програмами, адже це вже друга його поїздка. Вперше він поїхав на 1 семестр в аграрний університет «NCHU» (Тайвань), де мав можливість самостійно обирати дисципліни, вивчав китайську мову та вникав у культуру й звичаї тієї місцевості. Одразу після цього він прибув на навчання до НУБіП. Барташ у своїй доповіді акцентував увагу на програмах PAX, Erasmus, ErasmusPlus. Він розповів про особливості навчання за вказаними програмами, отримання стипендії, умови проживання в гуртожитках, можливості, які відкриваються перед учасниками. Студенти задавали багато питань, на які Барташ з радістю відповів.  Особливо їх цікавили умови та порядок оформлення й подачі документів, необхідних для участі.  

               
На закінчення, Барташ зазначив, що йому дуже хочеться дізнатись більше про Україну, її культурні особливості, студентське життя та перейняти досвід навчального процесу в українському університеті. 
 
Ю. М. Гальчинська, кандидат економічних наук, доцент
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook