Посилюємо кооперацію

24 березня 2016, 23:52

       Традиційно Канада займає особливе місце серед партнерів України в аграрній сфері. Особливо відчутною є співпраця в галузі племінного тваринництва, адже Канадський досвід з організації оцінки тварин та веденні племінної роботи є без перебільшення унікальним. Через це значним попитом у вітчизняних виробників користується спермопродукція бугаїв-плідників канадського походження. 

      Підвищення ефективності співпраці між канадськими та українськими тваринниками було обговорено 24 березня 2016 року під час зустрічі в Посольстві Канади з представниками делегації Міністерства сільського та лісового господарства провінції Альберта: паном Лешеком Кумором (радник з питань сільського господарства), паном Грантом Вінтоном (торговий представником), паном Аарідж Баширом (спеціаліст з розвитку торгівельних та ділових стосунків) та паном Георгієм Грущенко (заступник керівника торгового відділу).

       В зустрічі взяв участь завідувач кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України А.А.Гетя. Під час дискусії були обговорені питання співпраці між двома країнами, зокрема щодо удосконалення системи оцінки молочної худоби, координації діяльності професійних громадських об’єднань та розвитку освітніх програм. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook