Світ мов і мови світу: на гуманітарно-педагогічному факультеті пройшла міжнародна студентська мовна конференція

23 березня 2016 року

     У рамках Міжнародної студентської науково-практичної конференції «Світ мов і мови світу» була проведена оглядова екскурсія в Києво-Печерську Лавру, де учасники конференції змогли англійською мовою ознайомитися з унікальним монастирським комплексом, внесеним ЮНЕСКО у перелік пам'яток світового значення. Крім того, учасники конференції відвідали Іллінську церкву, одну з найцікавіших в історичному плані храмових будівель Подолу, у якій правилася служба протягом 1000 років; Золоті ворота – пам’ятку фортифікаційного будівництва 12 сторіччя; Володимирський собор, один із багатьох насправді знакових місць столиці України.
 

 

     Організаторами оглядової екскурсії англійською мовою по місту Києву виступили старший викладач кафедри романо-германських мов і перекладу, кандидат педагогічних наук Олександр Канівець та асистент кафедри романо-германських мов і перекладу, кандидат педагогічних наук Ірина Гриценко
     Другий день Міжнародної студентської науково-практичної конференції «Світ мов і мови світу», у якій брали участьпредставники з України, США, Німеччини, Республіки Польща та Казахстану розпочався з пленарного засідання, на якому учасників конференції привітав декан гуманітарно-педагогічного факультету, доктор філологічних наук, професор Василь Шинкарук, побажавши їм плідної і натхненної наукової праці.

 

 

     З вітальним словом до учасників конференції звернулися також завідувачі кафедр іноземної філології і перекладу та романо-германських мов і перекладу: доктор педагогічних наук, професор Світлана Амеліна і доктор педагогічних наук, професор Олександр Малихін.

 

     На пленарному засіданні зі своїми доповідями виступили Довгань Ольга, Шоха Лідія, Курилко Олена, Радченко Яна і Трунова Катерина. Запропоновані доповіді викликали жваву дискусію і студентів, і присутніх викладачів.

Любов Козуб,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу,
НаталіяАрістова,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook