Ольга Глобенко здобула перемогу у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Геодезія, картографія та землеустрій»

21 березня 2016 року

    На факультеті землевпорядкування проведений І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Геодезія, картографія та землеустрій», у якому взяли участь студенти магістратури 1-го року навчання та 4 курсу бакалаврату. Конкурсні завдання складались з тестових завдань із фундаментальних та професійно-орієнтованих дисциплін. Роботи учасників оцінювала комісія з числа викладачів факультету землевпорядкування – декана Євсюкова Тараса, доцентів Тихенка Руслана та Жука Олексія.

     Перемогу у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Геодезія, картографія та землеустрій» здобула Ольга Глобенко

     Друге місце посіли Олександр Петрович, Дмитро Барабаш, Федір Наумук.  

     

     Третє місцеЯна Штандер, Анна Чернова, Ангеліна Запольська, Олександр Михняк, Катерина Довгань, Віта Маламуж.

    Отож, переможців багато. Зараз із ними усіма триває підготовка до ІІ етапу, за результатами якої буде відібрано тих, хто представлятиме наш факультет в Харківському національному аграрному університеті ім. В.Докучаєва у квітні 2016 року. Також є думки створити 2 команди, адже це дозволено правилами.

Олексій Жук,
доцент кафедри геодезії та картографії
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook