Вчені університету презентували стратегії адаптації до змін клімату на міжнародному семінарі в Південній Кореї

21 березня 2016 року

 У місті Сеулі (Південна Корея) 16-17 березня 2016 року на території та за організаційною ініціативою Корейського університету та Міжнародного інституту прикладного системного аналізу (IIASA, Австрія) відбувся 3-й міжнародний семінар «Підходи системного аналізу до адаптації та пом’якшенню змінам клімату для екотонів середніх широт в поєднанні зі стратегіями  ЄС-Горизонт 2020».

 
Вітальними словами відкрили семінар декан коледжу наук про життя та біотехнології професор Іск Йонг Кім та власне його натхненник, професор Ву-Кун Лі. З вітальним словом до учасників звернувся директор IIASA професор Павел Кабат.
 
Запрошені відомі науковці з країн Азії (Японія, Китай, Корея), Північної Америки (США), Європи (Австрія, Німеччина, Україна) та міжнародних організацій обговорили проблеми змін клімату та можливості країн середніх широт в об’єднанні зусиль у протистоянні відчутним кліматичним змінам в галузі сільського та лісового господарства.
 
Від України був запрошений директор ННІ Лісового і садово-паркового господарства професор Петро Лакида, який виступив на семінарі з доповіддю  «Оцінка та прогноз екосистемних функцій Українських лісів для пом’якшення та адаптації змінам клімату». В процесі дискусій було обговорено можливості співпраці зі створення консорціуму для реалізації проекту в рамках ЄС-Горизонт 2020.
 
 
Сергій Зібцев, керівник міжнародних
програм ННІ лісового і садово-паркового господарства
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook