В університеті стартували курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини

20 березня 2016 року

     14 березня на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ післядипломної освіти розпочали роботу курси підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за трьома напрямками. Перший – для начальників управлінь ветеринарної медицини, і заступників та офіційних лікарів ветеринарної медицини. Другий – для завідувачів хіміко-токсикологічними відділами, лікарів-токсикологів державних лабораторій ветеринарної медицини в областях. Третій – для завідувачів вірусологічними відділами, провідних лікарів-вірусологі в державних лабораторій ветеринарної медицини в областях.

     Першого дня слухачів курсів підвищення кваліфікації приймали на факультеті ветеринарної медицини заступник директора ННІ післядипломної освіти Віктор Пабат і заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти Григорій Бойко.

  

     Вони представили до уваги слухачів лекції «Сучасний стан АПК України та інноваційні процеси в стимулюванні його подальшого розвитку» та «Післядипломна освіта лікарів ветеринарної медицини в Україні». А професор Станіслав Рудик провів лекцію «Історія ветеринарної медицини. Музейна справа у ветеринарній медицині», після якої слухачі відвідали музей анатомії факультету ветеринарної медицини.

     Окрім цього, серед слухачів проведено профорієнтаційну роботу. Бойко Г.В. ознайомив їх із правилами прийому, особливостями вступу 2016 року та перевагами навчання в нашому університеті. Увагу слухачів також закцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини приватних структур на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України. Пабат В.О. розповів про перепідготовку з наданням другої вищої освіти та магістерські програми в ННІ.

Пабат В.О.,
заступник директора ННІ післядипломної освіти
Бойко Г.В.,
заступник декана факультету ветеринарної медицини з післядипломної освіти

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook