Функціонування університетської варти в центрі уваги заступників деканів факультетів та директорів ННІ

15 березня 2016 року

     15 березня відбулася нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ. Відкриваючи її, проректор з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимир Курило акцентував увагу присутніх на питаннях функціонування університетської варти. Він відзначив важливість реалізації цього проекту для забезпечення правопорядку на території міста Києва та університету зокрема. Студентам, бажаючим увійти до складу університетської варти, буде забезпечено безкоштовну фізичну, правову підготовку та деякі інші пільги.

    Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша наголосив на важливості проведення деканського та директорського контролю знань за результатами зимової сесії 2015-2016 н.р. Результати проведення контролю знань необхідно обговорити на засіданнях вчених рад факультетів і ННІ та доповісти на засіданні навчально-методичної ради, що відбудеться 28 березня 2016 року. 

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко нагадала присутнім про завершення 18 березня 2016 року першого етапу всеукраїнських студентських олімпіад. Для забезпечення успіху наших студентів в подальшому необхідно організовано провести їх підготовку до участі в другому етапі всеукраїнських студентських олімпіад. 

     Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх акцентувала увагу присутніх на особливостях реалізації наказів ректора від 10 березня 2016 р. № 224 «Про формування та розміщення електронних версій навчально-методичного забезпечення дисциплін» та № 225 «Про формування бази тестових завдань для перевірки якості підготовки фахівців». 

    

     Вона ознайомила заступників деканів факультетів та директорів ННІ з результатами семінару щодо порядку внесення тестових завдань до навчально-інформаційного порталу Moodle, який відбувся 14 березня 2016 року за участі відповідальних від факультетів та ННІ за наповнення й функціонування цього порталу. В процесі його проведення відповідальним було надано можливість створити курси для розміщення тестових завдань на навчально-інформаційному порталі Moodle. 

     Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова зосередила увагу присутніх на проведенні профорієнтаційної роботи серед вступників до магістратури.


Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook