Відібрано студентів на практичне навчання в Німеччині

26 лютого 2016 року

   25-26 лютого в рамках угоди про співпрацю НУБіП відвідали партнери з Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) пані Ф. Рупп та пані К.Ньорінг.
   За активної підтримки керівника офісу «ДААД-Україна» - пані Г.Ціммерманн німецькі колеги відібрали студентів для проходження практики з можливістю майбутнього навчання у німецькому виші. Кращі практиканти будуть зараховані на міжнародну магістерську навчальну програму «Master of Business Administration in Agriculture» в Університеті Вайєнштефан-Тріздорф та на спеціальність «Адміністративний менеджмент» в НУБіП України.

   Німецькі колеги обговорили з директором ННЦ міжнародної діяльності Оксаною Рябченко, деканом факультету аграрного менеджменту Анатолієм Остапчуком, координатором програми Наталією Передерій шляхи розвитку міжнародної магістерської програми «Адміністративний менеджмент» та можливості і завдання кожної з сторін щодо міжнародної акредитації цієї програми за європейськими стандартами, заключна частина якої пройде в квітні 2016 року в Німеччині.

 

 

Наталія Передерій,
координатор програми

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook