Завершились ігри з футзалу

5 лютого 2016 року

     Поки студентство відпочиває на канікулах, викладачі демонструють усім свою майстерність гри у футбол. 

   

     4 лютого відбулися фінальні ігри. Команди, які вийшли у півфінал змагалися за призові місця. Ігри були дуже запеклими та насиченими. Результат кожного двобою було важко передбачити. Вболівальники підтримували «своїх» оплесками. 
     Отже, результати півфінальних і фінальних ігор наступні:

  • 1-й півфінал: Агробіологічний факультет – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Два тайми завершились з рахунком 5:5,по пенальті виграла команда ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 2:1.
  • 2-й півфінал: адміністрація НУБіП України – ННІ лісового і садово-паркового господарства, рахунок 8:5 на користь адміністрації. 

    Гра за 3-тє місце: агробіологічний факультет – ННІ лісового і садово-паркового господарства. Рахунок 6:5 на користь агробіологічного факультету.

     Фінальна гра: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження – адміністрація НУБіП України, 10:8 на користь «енергетиків». 

     Команда адміністрації університету, доповнена викладачами кафедри фізичного виховання показала чудову гру, всі переконалися, що вони – майстри своєї справи. Але і представники кожного факультету та ННІ показали такий рівень, яким захоплювались усі вболівальники, та і самі гравці отримували непідробне задоволення. 

     Дякуємо усім командам та вболівальникам за чудово проведений час.

     Більше інформації можна переглянути на сторінці університету «Спорт/Спартакіади серед науково-педагогічних працівників». Протоколи змагань з результатами усіх ігор, списками гравців команд розміщено на сторінці «Спорт/Протоколи змагань».

Ходій Дар’я,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook