Голова студентської організації факультету землевпорядкування Андрій Касянчик представив НУБіП України на тижні профорієнтації шкіл Волині

2 лютого 2016 року

     Будучи лідером студентського самоврядування факультету, я вирішив долучитися до профорієнтаційної роботи, яку проводять студенти та викладачі факультету землевпорядкування.
     28 січня 2016 року я відвідав Рокинівський навчально-виховний комплекс Луцької районної ради Волинської області. Так співпало, що у школі якраз проходив тиждень профорієнтації, тому на мою зустріч з 11-м класом завітали і десятикласники, і вчителі.

    

     Розпочав я свою доповідь не із знайомства, адже мене там і так знають, а з представлення НУБіП України. Розповів про наш університет, його структуру, можливість займатися у різноманітних гуртках, творчих об’єднаннях, спортивних секціях, а також про військову кафедру. А також про свій рідний факультет, познайомив із кафедрами, коротенько охарактеризував їх діяльність. Учнів зацікавили такі нові для них слова, як геодезія, кадастр і землеустрій, тому довелося трошки «блиснути» знаннями і пояснити їх значення. Також я проінформував про ліцензійний обсяг місць, терміни навчання, можливості проходження практики та магістерських програм за кордоном, навчальну практику.

     Далі розпочали роботу в режимі «питання-відповідь». Питання були різними – про навчальні дисципліни, викладачів, практику, можливість отримання подвійного диплому, проживання в гуртожитку. Враховуючи актуальність зустрічі, оргкомітет школи випустив за її матеріалами стенд-газету.

    А вже 30 січня 2016 року я побував у Маяківському навчально-виховному комплексі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-інтернат-лінгвістичний ліцей" Волинської обласної ради, де теж зустрівся з учнями 11-х – 10-х класів, вчителями і адміністрацією. Найбільш цікавою для юних лінгвістів стала інформація про функціонування англомовних груп. 

     Дуже шкода, що у зв’язку з оголошеним карантином, зірвалися зустрічі з учнями декількох гімназій міста Луцька.

Андрій Касянчик,
голова студентської організації
факультету землевпорядкування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook