Профорієнтація у Полтавській області продовжується

21 січня 2016 року

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК постійно займаються профорієнтаційною роботою. Після новорічних свят викладачі кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК продовжили роботу із залучення майбутніх абітурієнтів до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Профорієнтаційна робота кафедри націлена на зацікавлення абітурієнтів та студентів вести активний науковий і творчий пошук, актуалізувати існуючі знання та вміння, адже це характерна риса розвитку суспільства і країни інноваційним шляхом.

     18 січня доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Віктор Сарана проводив профорієнтаційну бесіду на батьківщині гетьмана І. Скоропадського з учнями 11 класу Лазірківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. В.О. Підпалого (Оржицький район Полтавської області) про потенціал НУБіП України, напрями і спеціальності підготовки майбутніх фахівців, можливості навчання на підготовчих курсах. Наголос зроблено на те, що Національний університет біоресурсів і природокористування України - один із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні, він готує і випускає фахівців європейського і світового рівня за освітніми ступенями бакалавр і магістр та відповідними напрямками підготовки і спеціальностями.

     Особливу увагу він звернув на платні курси з предметів, винесених на ЗНО і те, що абітурієнтам, які пройшли ці заняття, до суми балів, набраних при незалежному оцінюванні знань, буде додано до 10 балів.
     Учні виявили неабиякий інтерес до нашого університету, ставили багато запитань з приводу улаштування студентського життя, зокрема про наявність гуртожитків, гуртків, спортивного комплексу університету, їдалень та цінової політики на обіди. Віктор Сарана дав вичерпні відповіді на всі питання.

Юрій Сухенко ,
завідувач кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК,
доктор технічних наук

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook