У центрі уваги профкому співробітників – фінансова ситуація в університеті

25 грудня 2015 року

     23 грудня відбулося чергове засідання профкому співробітників університету. На порядку денному, незважаючи на те, що засідання було передноворічним, окрім організаційних питаньщодо проведення новорічного ранку для дітей співробітників університету, було винесено актуальне для усіх питання про зміни у нарахуванні заробітної плати. Вони зумовлені виконанням Постанови КМУ від 09.12.2015 р. №1013 «Про упорядкування структури заробітної плати, особливості проведення індексації та внесення змін до деяких нормативно-правових актів».

     Для обговорення цього питання на засідання профкому запрошено проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука.

     Вадим Анатолійович ознайомив членів профкому з фінансовою ситуацією в університеті, можливими шляхами виконанням зазначеної урядової постанови та станом фінансування університету залежно від термінів прийняття бюджету.

     Ключовими аспектами рішення профкому з цього питання була вимога дотримання чинного законодавства щодо нарахування заробітної плати та недопущення її зниження для жодної з категорій працівників університету у порівнянні з попереднім місяцем.

     Мова йшла і про надання грошової допомоги співробітникам університету. Перед новорічними святами рішенням профкому її надано 34 членам профспілки університету на загальну суму 15 тис. грн. З початку року таку допомогу члени профспілкової організації університету отримали на загальну суму 565 тис.грн.
     Було обговорено також питання про організацію проведення новорічного ранку для дітей співробітників університету, який відбудеться 26 грудня у центральній їдальні о 1030 та о 1200 за адресою: вул. Генерала Родімцева 7. Дітлахів уже чекає красуня ялинка і подарунки.

Ростислав Тарасенко,
голова профкому

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook