День відкритих дверей: факультет зустрів абітурієнтів

28 листопада 2015 року

28 листопада 2015 року. Вперше в цьому навчальному році університет провів традиційний «День відкритих дверей». Він знову зібрав численну аудиторію потенційних абітурієнтів – більше тисячі школярів та студентів коледжів та технікумів завітали до НУБіП.

 Така масовість – результат відкритої політики університету і напруженої профорієнтаційної роботи, на актуальності якої постійно наголошує керівництво вишу. Наші науково-педагогічні працівники і співробітники постійно виїздили з ознайомлювальними візитами до загальноосвітніх шкіл, гімназій, ліцеїв і відокремлених підрозділів НУБіП України та ВНЗ I-II рівнів акредитації по всіх регіонах країни. Як результат, сьогодні майбутні екологи, біотехнологи та зихисники рослин завітали до нашого університету. Мета – ближче познайомитися з потенційними можливостями НУБіП, умовами навчання та проживання студентів, поспілкуватися з викладачами, представниками приймальної комісії, відвідати навчальні аудиторії і лабораторії, бібліотеку, спортивний комплекс тощо.

Ректор університету Станіслав Ніколаєнко завітав на зустріч до потенційних абітурієнтів

Спілкуючись з молоддю, Станіслав Миколайович зазначив, що НУБіП впевнено входить до першої десятки найпрестижніших вишів країни. Він один з найстаріших у Східній Європі. Тут навчаються майже 27 тисяч студентів. Його випускники очолюють більшість крупних аграрних компаній країни, очолювали і очолюють міністерства, є народними депутатами України. Тому потрібно ставити солідну мету і йти до неї. Адже один з головних факторів, які формують успішну людину, це працелюбність і характер.

Очільник університету порадив майбутнім вступникам визначитися з напрямом навчання і солідно готуватися. А вже хто закінчив НУБіП і гарно тут навчався, той бідним ніколи не буде. Адже тут навчають навчатися. Тому що дослідницький університет відрізняє те, що тут створюють нові знання, а не лише транслюють старі. І студенти теж можуть взяти участь у цьому та увійти до когорти провідних вчених світу.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook