Ректор Станіслав Ніколаєнко зустрівся з новообраною головою Студентської організації Дарією Кендус

30 жовтня 2015 року

     30 жовтня відбулась зустріч ректора університету Станіслава Ніколаєнка з Дарією Кендус, яка цього тижня була обрана головою Студентської організації.

     Участь в діалозі також взяли проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко, фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Дар’я Ходій.

     Голова ЦВК студентської організації Дмитро Стецюк проінформував, що відповідно до Положення про центральну виборчу комісію та вибори органів студентського самоврядування, вибори вважаються дійсними за будь-якої явки. Вибори проводяться в один тур, переможцем вважається кандидат, який отримав більшість голосів студентів, які проголосували. Участь в голосуванні взяли більше 60% студентського загалу університету, то вибори вважаються такими, що відбулися. Впевнену перемогу з результатом 51% в них отримала студентка першого року магістратури факультету аграрного менеджменту Дар’я Кендус.

     Переможниця коротко представила свою програму дій і зміни в структурі організації. Була підтримана пропозиція ректора щодо створення Ради Студентської організації, куди б увійшли керівники секцій по напрямкам роботи, очільники органів студентського самоврядування факультетів.

     Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав Дар’ю, побажав успіхів у реалізації основних завдань студентського самоврядування, визначених Законом "Про вищу освіту", - сприяти отриманню якісної освіти, творчих здобутків і плідної роботи на благо студентства і університету.


Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook