Майстер-клас науковців на виробництві: шляхи удосконалення смакових і технологічних характеристик м'ясної продукції, що виробляється у «Великоснітинському»
27 жовтня фахівці факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели в умовах виробництва майстер-клас «Удосконалення смакових і технологічних характеристик варених ковбас та сосисок».
В.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних і морепродуктів Олександр Савченко і доценти Юлія Крижова та Оксана Штонда провели дегустацію виготовленої готової продукції. Вона показала ефективність і можливість виробництва в умовах даного цеху якісної продукції. Справа лише за спільним бажанням керівництва господарства і відповідальних за ефективність роботи цеху та виконанням завдань, поставлених університетом. Першочергові заходи, необхідні для виробництва якісних м’ясних варених виробів (сосисок, сарделек, варених ковбас) для харчування студентства НУБіП, вже визначені.
Владислав Сухенко,
завідувач кафедри стандартизації та
сертифікації сільськогосподарської продукції