Юридичний факультет університету має очолити розвиток природоресурсного права

14 жовтня 2015 року

     На початку жовтня на базі Національного гірничого університету та Євразійської асоціації правничих шкіл і правників відбувся круглий стіл «Екологічне право України: системи та межі правового регулювання». Він зібрав найавторитетніших науковців цієї галузі права. Серед них були і представники нашого університету – завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука Володимир Єрмоленко, доценти Олена Гафурова і Марина Дейнега

      На засіданні були розкриті сучасні проблеми розвитку екологічних правовідносин, обговорювалися актуальні питання предмету, методів екологічного права, системи і меж правового регулювання, були запропоновані напрями удосконалення системи екологічного права в умовах євроінтеграції.

     За результатами круглого столу правники наголосили на тому, що саме юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України має очолити дослідження актуальних проблем розвитку природоресурсних правовідносин і розробки теоретико-правових засад природоресурсного права.

     У роботі круглого столу, організатором якого виступив академік НАПрН України Володимир Андрейцев, взяли участь провідні вчені-юристи у галузі екологічного, аграрного й земельного права з різних вишів – Ігор Каракаш, Марія Краснова та інші.

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook