Організація роботи кафедр - головний лейтмотив зборів НПП факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

28 вересня 2015 року
З метою підвищення якості освітнього процесу в рамках реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» 23 вересня на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулися збори науково-педагогічних працівників за результатами зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка із завідувачами кафедр.
 
На нараді були присутні також начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко, начальник навчального відділу Оксана Зазимко, начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх.
 
Збори розпочала декан факультету Лариса Баль-Прилипко. Вона зосередила увагу присутніх на основних положеннях, викладених у виступах ректора Станіслава Ніколаєнка, першого проректора Ігоря Ібатулліна, проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та директора ННЦ міжнародної діяльності Вадима Ткачука, окреслила основні завдання, які ставить керівництво перед завідувачами кафедр.
 
 
  

 

Завантажити презентацію кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК (натиснути тут)

     В обговоренні активну участь взяли Сухенко Ю.Г., Савченко О.А., Сухенко В.Ю., які представили аналіз діяльності кафедр за результатами навчальної, кадрової, навчально-методичної, наукової та виховної робіт та визначили перспективи розвитку. Завідуві кафедр також озвучили слушні і конструктивні пропозиції.

  


 

 Завантажити презентацію кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів (натиснути тут)

 
 

     Про основні завдання, що стоять перед НПП з наукової, інноваційної, навчальної, кадрової, виховної та інших складових роботи кафедр і факультету виступили Володимир Отченашко, Оксана Зазимко, Лариса Кліх.

 
Вважаю, що сьогоднішні збори досягли цілей і матимуть позитивний ефект, підсумувала Лариса Баль-Прилипко. Є над чим поміркувати і попрацювати. І ректорат, і деканат, і колективи кафедр мають бути єдині в реалізації єдиної цілі – якісної підготовки фахівця для держави.
 
 

 

 
  

Баль-Прилипко Л.В.,
декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook