Організація роботи кафедр - головний лейтмотив зборів НПП факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Завантажити презентацію кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК (натиснути тут)
В обговоренні активну участь взяли Сухенко Ю.Г., Савченко О.А., Сухенко В.Ю., які представили аналіз діяльності кафедр за результатами навчальної, кадрової, навчально-методичної, наукової та виховної робіт та визначили перспективи розвитку. Завідуві кафедр також озвучили слушні і конструктивні пропозиції.
Завантажити презентацію кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів (натиснути тут)
Про основні завдання, що стоять перед НПП з наукової, інноваційної, навчальної, кадрової, виховної та інших складових роботи кафедр і факультету виступили Володимир Отченашко, Оксана Зазимко, Лариса Кліх.
Баль-Прилипко Л.В.,
декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК