Вчені НУБіП України відвідали університети грузії

22 вересня 2015 року
м.Батумі, Грузія

24-26 червня 2015 року відбулася І Міжнародна наукова конференція «Сучасний менеджмент: проблеми, гіпотези, дослідження» (м. Батумі, Грузія) за участю д.е.н., Вдовенко Наталії Михайлівни.


Делегатів конференції привітали та звернулись до них: проф. д-р Пармен Кведелідзе – ректор Батумського навчального університету навігації (Грузія), д-р Міхал Вархола – Голова Академічної співдружності М. Балудянського (Словаччина), д-р Наталія Вдовенко – завідувач кафедри глобальної економіки Національного університету біоресурсів та природокористування України (з привітанням від Державного агентства рибного господарства України), та відмітила, що наука сьогодні є потужним ресурсом економічних перетворень, рушійною силою інноваційних процесів і важливою складовою національного потенціалу розвитку. Лише консолідація вчених і спеціалістів різних країн, активна міжнародна діяльність забезпечить досягнення поставлених завдань.

 

   

З побажаннями успіхів також звернулися до присутніх д-р Лариса Такаландзе – Спікер Ради Представників Сухумського державного університету, д-р Сергій Рижков – ректор Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова та Сем Еролен – голова Департаменту мореплавства Міністерства транспорту Туреччини.
Вдовенко Н.М. виступила з доповіддю «Виплив рибовідтворювальних комплексів на розвиток рибної галузі в умовах глобальних євроінтеграційних процесів».
В обговоренні також прийняв участь д.е.н, академік Теймураз Бабунашвілі Президент Академії наук Грузії.

 


У роботі конференції взяли участь офіційні делегації з 15 країн Середземноморсько-Чорноморського регіону, в тому числі з чорноморських країн – Болгарії, Грузії, Румунії, Туреччини та України.
Всім учасникам були вручені сертифікати.

 


Крім участі у конференції як пленарного доповідача Н.Вдовенко взяла участь в урочистостях присвячених Всесвітньому Дню Моряка.

 

  

На фото проф. Сергій Шкарлет, ректор Чернігівського національного технологічного університету, проф. Сергій Рижков – ректор Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова, проф. Міхал Вархола – Голова Академічної співдружності Михайла Балудянського.

 


Члени Української делегації взяли участь в обговоренні питань та багатосторонніх консультаціях експертів, що відбувались у межах заходу. У рамках запланованих зустрічей Вдовенко Н.М. відвідала Батумський університет імені Шота Руставелі.

 

Відбулась зустріч з проф., першим проректором Натією Тсіклашвілі та проф. Бадрі Гечбайя – директором інституту бізнесу Батумського державного університету ім. Шота Руставелі.

 

   


Вдовенко Н.М.,

завідувач кафедри глобальної економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook