Триває тиждень харчових технологій

15 вересня 2015 року

     Продовжується Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Могунція-Україна», яка є ексклюзивним представником швейцарської фірми «МОГУНЦІЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬ» (м. Базель) і займається розробкою інноваційних технологій та впровадженням харчових добавок для м'ясопереробної промисловості.

    

     Минулого тижня магістри, аспіранти факультету харчових технологій взяли участь у семінарі «Інноваційні технології якісних та безпечних харчових продуктів. Плани та перспективи». Про перспективні інноваційні розробки кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів з харчовими добавками компанії «Могунція-Україна» доповіла професор Лариса Баль-Прилипко.

    
      Завершився семінар дегустацією смачних варених, копчених, сирокопчених ковбасних виробів та делікатесної групи м’ясних продуктів.

 

Владислав Сухенко,
в.о. завідувача кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook