Триває тиждень харчових технологій
Продовжується Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Могунція-Україна», яка є ексклюзивним представником швейцарської фірми «МОГУНЦІЯ ІНТЕРНАЦІОНАЛЬ» (м. Базель) і займається розробкою інноваційних технологій та впровадженням харчових добавок для м'ясопереробної промисловості.
Минулого тижня магістри, аспіранти факультету харчових технологій взяли участь у семінарі «Інноваційні технології якісних та безпечних харчових продуктів. Плани та перспективи». Про перспективні інноваційні розробки кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів з харчовими добавками компанії «Могунція-Україна» доповіла професор Лариса Баль-Прилипко.
Завершився семінар дегустацією смачних варених, копчених, сирокопчених ковбасних виробів та делікатесної групи м’ясних продуктів.
Владислав Сухенко,
в.о. завідувача кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції