Викладачі університету знайомляться з можливостями "хмарних технологій"

15 вересня 2015 року

     11 вересня 2015 р. на базі факультету інформаційних технологій відбувся семінар з «Використання хмарних технологій Microsoft».

     На семінар прийшли не лише викладачі факультету інформаційних технологій, але й викладачів інших факультетів та ННІ. Сертифіковані тренери Microsoft Артур Кочарян та Іван Іванов ознайомили присутніх з можливістю спільної роботи з документами у хмарному середовищі Office 365.

    

      Оскільки університет уклав угоду з компанією Microsoft - Enrollment for education solutions, учасники семінару отримали можливість зареєструватися у системі Microsoft-online та розпочати роботу з пакетом прикладних програм О365. В розрізі першого заняття викладачів ознайомили з ресурсами Пошта, Календар, OneDrive.

    

     Наступний семінар заплановано на п’ятницю, 18 вересня 2015 р. Тема семінару «Вебінари на платформі Microsoft: використання у навчальному процесі». Запрошуються всі НПП, які мають базові знання з інформаційно-комунікаційних технологій в освіті та планують використовувати Оffice 365 у навчальному процесі. Для участі у семінарі необхідно попередньо зареєструватися (кімн. 223, корпус №15).

Глазунова О.Г.,
декан факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook