Триває відбір до збірних команд НУБіП України

11 вересня 2015 року

     В університеті з 7 вересня триває відбір у збірні команди НУБіП України по видах спорту.
     У відборі з футболу взяли участь 80 студентів, з яких 12 потрапили до збірної команди університету. Всі вони займалися в ДЮСШ. Зі ста бажаючих бути членами збірної команди з волейболу відібрано 15, один з яких – випускник Київського спортивного ліцею-інтернату. Жіноча збірна з міні-футболу поповнилася п’ятьма гравцями.

     Триває відбір із баскетболу. 30 студентів змагалися за місце у збірній і лише третина показала достатній кваліфікаційний рівень. Карате кіокушин зацікавило 25 студентів, із яких відразу до збірної потрапило троє. Один має перший розряд з цього виду спорту. Всім іншим запропонували займатися у старшій групі. 

    Найбільшу кількість розрядів має збірна зі спортивного орієнтування. Серед трьох претендентів – в одного другий розряд. Ще двоє мають юнацькі розряди. Однак низьке бажання виявили студенти до занять легкою атлетикою, на сьогоднішній день лише чотири студенти прийшли на відбір. Проблемним залишається відбір до збірної команди з вільної боротьби. До збірних із пауерліфтингу та перетягування канату потрапили всі охочі – 22 студенти.


 

     До кінця відбору залишилось ще 3 дні. Тож колектив кафедри запрошує кожного стати частинкою спортивного життя нашого університету.

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook