Поглиблюємо співпрацю з Університетом ветеринарної медицини Ганновера (Німеччина)

26 серпня 2015 року

 До університету завітала делегація Університету ветеринарної медицини Ганновера на чолі з його президентом професором Герхардом Грайфом.

Цей партнерський університет є одним з п'яти в Німеччині, і єдиний, який залишається незалежним. В ньому навчається близько 2400 студентів, більшість з них вивчають ветеринарію, і працює більше тисячі викладачів. При навчальному закладі працюють клініки, які обслуговують майже 50 тисяч пацієнтів на рік.
 
Також до нашого університету прибув і президент Державного відомства з захисту прав споживачів та безпеки харчових продуктів Нижньої Саксонії (LAVES, Німеччина) професор Еберхард Хаунхорст. Він вже неодноразово читав лекції в стінах НУБіП.
 
Почесні гості зустрілися з ректором Станіславом Ніколаєнком, де обговорили шляхи поєднання зусиль в наукових дослідженнях, запровадження студентських і викладацьких обмінів. 
 
За участі професорів Грайфа і Хаунхорста, наших вчених і викладачів на факультеті ветеринарної медицини відбулися засідання двох круглих столів, присвячених сучасним актуальним проблемам галузі.
Валентин Обрамбальський
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook