В університеті активно продовжуються ремонтні роботи

5 серпня 2015 року

     Нарешті закінчено ремонт фасаду 1-го навчального корпусу, і він набув того вигляду, яким бачився автору – архітектору Дяченку. Сьогодні тут вже розпочинають демонтаж будівельних риштувань. Що ж до ремонту 69-й аудиторії цього корпусу, яка незабаром стане залою засідань вченої ради університету, то він триває за планом.

     Як повідомляє проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, будівельно-відновлювальні роботи проводяться і по інших навчальних корпусах та в студмістечку. Так, у 4-му навчальному корпусі завершується ремонт другого поверху, до якого крім господарської частини залучені і студентські будівельні загони. У спортивному корпусі замінена вхідна група. Що стосується споруд ветеринарного комплексу, то тут вже завершено перекриття покрівлі блоку А (хірургія) 12-го корпусу. На сьогодні перекрито три блоки. В активній фазі – перекриття даху бойлерної: крокви вже встановлено, черга за металевим перекриттям.

    

   
 

      Днями господарники приступили до ремонту корпусу в ботанічному саду університету. Тут буде відновлено фасад і перекрито дах.
     Завершуються ремонтні роботи і в кампусі, у яких беруть участь як працівники адмінгоспвідділу, так і студенти, про хід яких сайт інформує постійно. Зокрема, у гуртожитках №№6 і 7 до 20 серпня завершаться ремонти місць загального користування. В інших тривають косметичні ремонти.

    
     

     Триває і облаштування Алеї слави силами будівельної бригади університету та студентського будівельного загону факультету тваринництва і водних біоресурсів та агробіологічного факультету.

     Так що новий навчальний рік університет зустрічатиме оновленим.

Валентин Обрамбальський
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook