В НДІ економіки і менеджменту відбулась перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету

19 червня 2015 року
НДІ економіки і менеджменту

 

   18 червня 2015 р., в НДІ економіки і менеджменту НУБіП України комісією у складі: Витвицька О.Д., завідувач кафедри інноваційної діяльності в АПК,  д.е.н., - голова комісії;  Бац Л.I., фахівець II категорії, секретар,  Талавиря М.П., директор НДІ економіки і менеджменту, д.е.н.;  Василишин Р.Д., директор НДІ лісівництва та декоративного  садівництва, д.с.-г.н.;  Швиденко М.З., завідувач кафедри інформаційних систем, к.е.н.;  Отченашко В.В., начальник науково-дослідної частини, д.с.-г.н.; Синельник Т.Б.,науковий співробітник НДЧ, була проведена перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету.

    До перевірки були представлені результати науково-дослідної роботи за І півріччя 2015 р. по п’яти темах: НДР № 110/506-пр (керівник теми – д.е.н., проф. Діброва А.Д.) "Прогнозування біоекономічного потенціалу сільського господарства України в умовах ризиків кліматичних змін". НДР № 110/503-пр (керівник теми – д.е.н., проф. Кваша С.М.) "Напрями підвищення конкурентоспроможності аграрного сектору в умовах формування і функціонування ЗВТ з ЄС". НДР  № 110/474-пр (керівник теми – д.е.н., проф. Ільчук М.М.) "Вивчити та розробити пропозиції по покращанню якості і конкурентоспроможності продукції тваринництва (скотарства і птахівництва) в Україні".  НДР № 110/66-ф (керівник теми – д.е.н., проф. Талавиря М.П.) "Розвиток біосоціальної економіки та управління природокористуванням". НДР  № 110/511-пр (керівник теми – д.е.н., проф. Худолій Л.М.) "Розробити фінансово-економічний механізм ефективного функціонування аграрних підприємств у нових умовах оподаткування".

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook