Авторський колектив кафедри машиновикористання та технології в сільському господарстві отримав патент на корисну модель

25 вересня 2024 року

  Відповідно до Закону України «Про охорону прав на винаходи і корисні моделі» у Державному реєстрі патентів України на корисні моделі від 21.08.2024 року зареєстровано патент авторського колективу кафедри машиновикористання та технології в сільському господарстві: Патент на корисну модель № 156927  ПРИСТРІЙ ДЛЯ РОЗВАНТАЖЕННЯ СИПКИХ МАТЕРІАЛІВ ІЗ ВАНТАЖНИХ ЗАЛІЗНИЧНИХ ВАГОНІВ винахідників Ліннік А.Ю., Диня В.І., Білик С.Г., Фльонц О.В., Дубчак Н.А. та Кирик О.М.  

2 156927 00011 156927 0002    Пристрій виконаний у вигляді універсальної мобільної установки для розвантаження будь-яких зернових культур із залізничних вагонів на відкритих площадках. Цей спосіб розвантаження вагонів достатньо простий і дозволяє без стаціонарних споруд розвантажити вагони практично в будь-якому місці.

Вітаємо колектив кафедри машиновикористання та технології в сільському господарстві з отриманням  патенту на корисну модель та бажаємо подальших наукових звершень, невпинного руху вперед, успіхів у реалізації сміливих ідей.

Світлана СУДОМИР,
д.е.н., професорка, завідувачка відділу навчально-науково-іннноваційної діяльності
ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook