Випускники, студенти та викладачі факультету землевпорядкування зустрілися на футбольному майданчику

3 червня 2015 року

     30 травня з нагоди святкування Дня університету на факультеті землевпорядкування відбулася зустріч випускників. Програма заходів була різнобічною: від презентації факультету і його кафедр – до вітальних виступів викладачів і випускників, святкового концерту, спортивної програми та приготування землевпорядної юшки в польових умовах. 

     Найцікавіші баталії розгорнулися на футбольному майданчику люб'язно запропонованого землевпорядникам у тимчасове користування кафедрою фізичного виховання та спорту. Тож у турнірі з міні-футболу взяли участь три команди: ФК Викладачі (команда науково-педагогічних працівників факультету землевпорядкування), Geomax (збірна команда випускників факультету), Students (збірна команда студентів факультету землевпорядкування).

     У першому матчі між собою зіграли викладачі факультету землевпорядкування та випускники. Спочатку гра була рівною, але під кінець першого тайму, за рахунок швидкої контратаки, команда викладачів відкрила рахунок, а в другій половині зустрічі закріпила результат ще одним голом. Обидві команди мали хороші моменти, проте рахунок лишився без змін – 2:0.
     У другому матчі випускники протистояли студентам. Команда «Students» відразу взяла під контроль м’яч, не давши суперникам простору для позиційних атак. Проте випускники створили декілька небезпечних моментів. Один із них призвів до пенальті, але номінальні господарі його не реалізували, майстерність Федіра Прими не дала можливості гостям вийти вперед. Ця ситуація змусила студентів грати обережніше у захисті та водночас агресивніше атакувати. В результаті два голи ще у першому таймі. Після перерви команда студентів подвоїла рахунок, а наприкінці другого тайму випускники забили гол престижу. Однак останнє слово було за студентами: 1:5.

     Останній матч турніру став вирішальним. Команди викладачів і студентів набрали очків порівну. З перших хвилин матч був напружений і цікавий. Відчувалася відповідальність. Довгий час гра була рівною. Декілька небезпечних ударів нанесли обидві команди, але вийти вперед не вдавалося нікому. В середині першого тайму гра трохи заспокоїлась і цим скористалися студенти, провівши хорошу позиційну атаку – 0:1. Під завісу тайму внаслідок швидкої контратаки вони ледь не подвоїли перевагу, але викладачів врятувала стійка. У другому таймі останні намагалися з усіх сил зрівняти рахунок. Забивши вдруге, студенти почали більше працювати на оборону, а викладачі додавати в атаці. На останніх хвилинах виконаний небезпечний вільний удар – з лінії воріт вибив м’яч захисник. Ворота студентів лишилися «сухими».

     Після фіналу відбулась церемонія нагородження. Відзнаки командам вручив президент асоціації «Земельна Спілка України» Андрій Кошиль. Почесне третє місце зайняла команда випускників «Geomax». Друге місце за викладачами, а перемогу святкували студенти. Грошовий виграш з ініціативи переможців було передано у дитячий будинок.


     Впродовж усього турніру панував дружній настрій та позитивні емоції.
 

     Висловлюємо щиру подяку за об’єктивне суддівство та допомогу в організації турніру завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Костенку.

Андрій Касянчик,
голова студентської організації
факультету землевпорядкування,
Тарас Євсюков,
декан факультету землевпорядкування


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook