Магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК приступили до нового 2024/2025 навчального року

2 вересня 2024 року
НУБІП України

       Щоразу, вступаючи в новий навчальний рік, ми починаємо писати нову сторінку історії нашого факультету. Початок освітнього процесу – особливий день і для першокурсників, і для студентів старших курсів, і для викладачів. Тому наше першочергове завдання – виховати національно-свідоме, патріотичне і сильне покоління. Тоді ми зможемо бути упевнені: доля України – в надійних руках.

Саме тому, Національний університет біоресурсів і природокористування України, перший із закладів ЗВО країни, розпочав освітній процес з 19 серпня 2024 року у змішаному форматі.

Виключенням стали магістри 1 року навчання, які активно долучились до освітнього процесу з 02 вересня 2024 року.

На факультеті перший навчальний день семестру для магістрів розпочався з того, що перед початком занять декан факультету Лариса Баль-Прилипко провела зустріч із студентами, ознайомила із структурою факультету, представила основні його здобутки, провела інструктаж щодо їх поведінки під час освітнього процесу в умовах воєнного стану. 

 

«Факультет – це команда однодумців, сім’я, яка щодня працює над тим, щоб студентам було комфортно навчатися: «Для нас студенти – це партнери з якими ми будуємо освітній процес», зазначила декан. На факультеті між студентами та викладачами панує приємна атмосфера, студенти своїми досягненнями мотивують викладачів бути кращими, а викладачі з радістю вкладають свої навики та досвід в студентів, так як більшість викладачів має практичний досвід роботи, відповідно, студенти отримують вагомі знання та навики, які в майбутньому застосовують в своїй діяльності. Лариса Вацлавівна наголосила, що факультет надзвичайно потужний, випускники навіть під час війни працевлаштовуються на провідних підприємствах та в організаціях України і світу, акцентувала увагу на перевагах навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, на міжнародній діяльності та звичайно ж на виховній складовій».

А надалі розпочалися знайомства з кафедрами факультету – технології м'ясних, рибних та морепродуктів, яка є випускаючою для освітніх програм: «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса»; «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»; стандартизації та сертифікації с.-г. продукції – випускаюча кафедра для ОП «Якість, стандартизація та сертифікація»; громадського здоров'я та нутриціології, яка здійснює підготовку фахівців за ОП «Нутріціологія».

Зі словами привітань та особливостями навчання до здобувачів звернулися їх наставники – завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Володимир Василів; завідувач кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Галина Толок; заступник декана факультету Наталія Слободянюк.

Наталія Михайлівна навела статистику про «голод кадрів» у нашій промисловості, відмітивши, що на одного юриста в країні 30 кандидатур, а на 5 місць технологів – 1 людина. Вона привітала всіх, хто сьогодні став студентом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, і сказала: «Головне – зробити перший крок. Хто почав, той зробив половину справи».

Отож, вітаємо Всіх, хто став частинкою дружньої родини факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Славетного НУБіП України в Голосієво.

 

Вітаємо всіх магістрів з початком нового 2024/2025 навчального року, бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та успіхів у навчанні!

Крокуємо разом до Перемоги!

 

Слава ЗСУ! Слава нації!

Слава Україні! Героям слава!

Хвала Славетному НУБіП!

 

 


Наталія Слободянюк,
заступник декана факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook