Святкування Дня Європи

25 травня 2015 року

 У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи.

Обравши європейський шлях розвитку, Україна також все активніше долучається до святкування Дня Європи, який з’явився в нашому календарі в 2003 році (відповідно до Указу Президента України від 19 квітня 2003 р. № 339).

День Європи нагадує європейським державам про тісну співпрацю, що базується на спільній системі цінностей, формуванні важливих політичних, економічних, полікультурних зв’язків. Досвід організації Дня Європи в Україні вказує на те, що цей День поступово стає справою державного значення і відіграє непересічну роль у формуванні громадської думки в Україні про майбутнє нашої держави в європейській сім’ї народів.

З нагоди святкування цієї визначної події в нашому інституті проводиться літературний захід присвячений декламуванню віршів видатних англійських та німецьких поетів, а саме: Редьярда Кіплінга, Вільяма Вордсворта, Вільяма Блейка, Шарлотти Бронте, Лорда Байрона, Генріха Гейне, Йогана Вольфгана Гетте та ін.

До проведення заходу долучились студенти груп О-11б, Сп-11б, а також студенти БАТК груп Екб-11м, А-31м, К-31м, Ео-31м, М-31м

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook