Агробіологи запрошують...

24 травня 2015 року

     Вступна кампания вже от-от розпочнеться, тому перед випускниками шкіл постало питання важливого вибору в житті – отримння професії. Викладачі агробіологічного факультету продовжують активну профорієнтаційну роботу, з метою допомогти випускникам зробити цей самий вибір – стати студентом НУБіП України. 

     Так, доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, Пасічник Наталія Анатоліївна відвідала Гоголівську й Русанівську загальноосвітні школи Київської області та Новобиківську загальноосвітню школу Чернігівської області, де провела профорієнтаційну роботу серед старшокласників щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України, зустрілася з директорами й завучами цих шкіл для налагодження подальшої співпраці.

      Під час зустрічі випускників шкіл ознайомлено з історією і видатними випускниками, напрямами діяльності і здобутками факультету та проінформовано про майбутні перспективи з працевлаштування.

     Особливу увагу Наталія Анатоліївна приділила ознайомленню з правилами прийому, ліцензованими обсягами і вартістю навчання за кошти фізичних (юридичних) осіб на програмах підготовки фахівців освітнього ступеня "Бакалавр". Також надано вичерпну інформацію про саме навчання студентів, культурне та спортивне життя, можливості навчання на військовій кафедрі, отримання другої вищої освіти, навчально-виробниче стажування за кордоном. Випускники виявили велику зацікавленість у можливості стати студентами агробіологічного факультету НУБіП України.

     Випускників шкіл та їх батьків разом з викладачами запрошено відвідати університет у день святкування "Дня університету — 2015" 29-30 травня 2015 р., де, зокрема, буде можливим наочно ознайомитись з умовами навчання, технічною і науковою базою, а також поспілкуватись зі студентами і викладачами закладу.

Ласкаво запрошуємо!

 Пасічник Н.А.,

к.с-г.н., доцент

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook