Ігор Негода вступає на освітню програму «Управління персоналом»: «Нові знання відкривають нові можливості!»

2 серпня 2024 року
Із початком вступної компанії, яка продовжує відбуватися у надскладних умовах воєнного стану в нашій країні, кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжує знайомитися зі своїми вступниками. З одним із таких вступників ми взяли інтерв’ю.
  • Добрий день, розкажіть нам трохи про себе.

— Доброго дня, я Ігор Негода. Мені 21 рік. Живу і працюю в невеликому містечку неподалік Києва - Макарів. Закінчив Національний авіаційний університет, де здобув освітній ступінь «бакалавр» за спеціальністю «Філологія». Мова завжди викликала у мене інтерес, тому я з радістю занурився у її вивчення. Навчання на філолога було для мене захоплюючим та насиченим періодом. Особливо мене захоплювала можливість глибоко зануритися у вивчення мовно-культурних аспектів. Працюючи над різними завданнями, я розвинув свої організаційні та лідерські якості. Зараз, працюючи з колективом, я зрозумів, що хочу розширювати свої можливості. Як виявилося, мене дуже мотивує робота з людьми. Організація, вирішення різних питань та підвищення продуктивності дійсно можуть захопити. Я вірю, що професійний ріст дозволить мені досягти ще більшого.

  • Чому ви вирішили змінити спеціальність з філології на управління персоналом?

— Я вирішив змінити спеціальність з філології на управління персоналом з кількох причин. По-перше, під час роботи я усвідомив, що мене все більше приваблюють аспекти взаємодії з людьми, тож у певний момент цей вибір став для мене очевидним. По-друге, я маю певний досвід у сфері журналістики, де мав можливість співпрацювати з різними командами та спостерігати за організацією роботи команди зсередини. Саме освітня програма «Управління персоналом», на мою думку, дозволить мені застосовувати та розкривати мої навички комунікації, аналізу та організації з нових сторін.

  • Де Ви вперше почули про наш університет?

— Про університет я вперше дізнався через рекомендації від колег і друзів, які мали позитивний досвід навчання у Вашому закладі. Вони відгукувалися про високий рівень викладання, професійний підхід до освітнього процесу та дієві методики, які використовуються у академічній програмі. Ці відгуки спонукали мене дізнатися про НУБіП України більше, адже перспективи мене досить зацікавили. Пізніше я додатково ознайомився з інформацією про Ваш університет через освітні портали, де часто відзначалися ваші досягнення і успіхи у різних галузях. Завдяки ознайомленню з джерелами інформації я вирішив, що це саме те місце, де я хочу продовжити свою освіту.

  • Для зняття стресу корисно мати улюблені заняття. Якими хобі Ви займаєтесь, щоб зберігати баланс і енергію?

— У вільний час я займаюся спортом, зокрема відвідую зал. Це допомагає мені підтримувати фізичну форму, а також розвантажитися після довгого дня. Звичайно, не забуваю приділяти час прогулянкам на свіжому повітрі та зустрічам з близькими, друзями, завдяки чому відновлюю сили та насолоджуюся моментом.

Ще одним моїм захопленням була журналістика. Коли навчався в школі, активно займався журналістикою і отримав певні нагороди за свої роботи. Це була дитяча телестудія «1+2» Макарівського ЦТДЮ імені Данила Туптала. Ми займалися творчою роботою, створюючи програми, документальні фільми, в яких розповідали про наше шкільне життя, життя цікавих людей та творчі здобутки нашого містечка. Також ми виборювали перемоги на міжнародних та всеукраїнських конкурсах. Одним з таких був Всеукраїнський конкурс учнівських робіт «Історія і уроки Голокосту» імені І.Б. Медвинського, у якому ми посіли друге місце. Це дало мені можливість глибше зануритися в світ медіа. Я активно слідкую за новинами та сучасними тенденціями, зокрема за інформацією про відомих людей. Це дозволяє мені бути в курсі останніх подій у світі шоу-бізнесу, культури та політики. Журналістика давала мені можливість ділитися думками та досвідом з іншими, а також розвивати навички критичного мислення, а також поглиблювати свої знання в різних сферах.

  • Що є основними прагненнями та планами, які Ви хочете реалізувати в майбутньому?

— Мої основні прагнення та плани на майбутнє зосереджені на кількох ключових сферах. Я прагну розвиватися в галузі управління персоналом. Я планую отримати нову освіту в цій сфері та здобути практичний досвід, що дозволить мені ефективно розвивати таланти та втілювати мої знання в життя. Моя мета – стати висококваліфікованим фахівцем, що дозволить мені досягати своїх майбутніх цілей. Я вірю, що тільки в балансі з усіма сферами життя можна досягати успіху в кар'єрі та підтримувати позитивний настрій у повсякденному житті.

Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій  гуманітарно-педагогічного факультету бажають Вам,  Ігорю, легкого і цікавого навчання за освітньою програмою «Управління персоналом», здобути додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом завдяки досвіду викладачів НУБіП України.

Інтерв’ю провів
завідувач кафедри управління та освітніх технологій
Сергій Кубіцький


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook