Михайло Закаблук мріє навчатися за спеціальністю 181 «Харчові технології»

31 липня 2024 року
Технології проникають у всі сфери життя, не оминувши й харчову індустрію. Харчові технології постійно розвиваються, і новітні розробки та інновації в їжі кардинально змінюють наш раціон. Сучасні харчові технології спрямовані на покращення якості продуктів, підвищення їхньої безпеки та створення нових харчових рішень. Завдяки інноваційним підходам, сьогодні ми можемо насолоджуватися продуктами, які раніше були недосяжними або невідомими. Розвиток технологій харчування дозволяє не лише покращити смакові властивості їжі, але й зробити її більш корисною та екологічно чистою. Саме тому в такі не легкі часи для нашої країни більшість абітурієнтів обирають спеціальність 181 «Харчові технології», який буде корисний для нашого суспільства.

  • Добрий день! Розкажіть, будь ласка, коротко про себе?

— Звати мене, Закаблук Михайло Юрійович, закінчив середню загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №42 міста Києва, вирішив після школи вступати в Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Саме на цьому факультеті є спеціальність 181 «Харчові технології», на яку я мрію вступити. 

  • Як Ви дізналися про наш університет?

— Про Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК розповіли мені мої старші друзі, які навчаються тут, а також, я неодноразово був присутній на Днях відкритих дверей, де були присутні представники Сенату студентської організації та професорсько-викладацький склад. Їхні розповіді про навчання у виші запевнили мене в тому, що я роблю правильний крок.

  • Розкажіть, чому саме ця спеціальність?

— Вибір саме цієї спеціальності обумовлений тим, що харчування це невід’ємна частина нашого життя, яка робить кожну людину щасливою, здоровою та працездатною. Протягом останніх декількох не простих років гостро постала потреба у розроблені нових технологій щодо зберігання продукції в умовах відключення світла. Також я усвідомлюю, що після нашої Перемоги нам доведеться ще більш наполегливо працювати для відродження України – це і є найважливішою мотивацією для удосконалення своїх знань.

  • Чого очікуєте від навчання?

— Очікую отримати ґрунтовні знання, практичний досвід, багато чудових емоцій та нових друзів, знайомств. 

  • Ваші рекомендації вступникам 2024?

— Якщо Ви закінчуєте школу і не знаєте, який напрямок вибрати, пройдіть тест на профорієнтацію або обирайте професію, до якої маєте здібності і бажання розвивати їх.

  • Дякую за Ваш час та увагу. Я сподіваюся, що в найближчий час Ви станете частиною Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

 

Розмову вела Науменко Тетяна 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook