Юлія Бреус: «Обирай факультет харчових технологій – це твій шлях до омріяної спеціальності»

30 липня 2024 року
Спеціальність 229 «Громадське здоров’я» – ґрунтовна освітня програма для абітурієнтів з повною загальною освітою, які прагнуть працювати у сфері охорони здоров’я, займатись питаннями збереження, дослідження та політики забезпечення здоров’я населення на рівні найкращих міжнародних практик і підходів.
Програма передбачає підготовку фахівців, здатних аналізувати вплив на здоров’я людей генетики, їхньої поведінки та навколишнього середовища з метою розроблення інтервенції та політики для захисту здоров’я сімей та громад.
 
  • Вітаю, розкажіть про себе.

— Добрий день. Звати мене, Бреус Юлія Андріївна, маю свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та у відокремленому структурному підрозділі Київський індустріальний фаховий коледж Київського національного університету будівництва і архітектури. Наразі вступаю з першим пріоритетом на в НУБіП Українифакультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на спеціальність 229 «Громадське здоров’я», претендую на бюджетне місце.
  • Чому Ви обрали дану спеціальність?

— Хочу вступити на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, тому що прагну дбати про здоров’я людей, цікавлюсь питанням складу сучасних харчових продуктів та їх користю. Харчування – невіддільна частина життя, а для мене є важливим здоровий спосіб життя, споживання саме якісних продуктів харчування. Думаю, це мій факультет!
 
  • Що Ви очікуєте від навчання в університеті?

Я обрала саме Національному університеті біоресурсів та природокористування України, бо точно знаю, що саме у ньому цінують молодих і перспективних майбутніх фахівців. Вірю, що у даному виші зможуть надати мені необхідні знання і навички для майбутньої кар’єри. Сфера діяльності, яка мені найбільше подобається – виробництво харчових продуктів. Щоб успішно працювати у даній сфері, я хочу отримати поглиблені знання із технологій виробництва харчових продуктів.  Крім того, мені відомо, що в даному університеті та на факультеті створені хороші умови для проживання, харчування, зайняття спортом, цікавого проведення дозвілля, участі у різноманітних конкурсах, наукових конференціях, круглих столах, фестивалях.
 
Я чітко усвідомлюю, що навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України буде непростим і вимагатиме від мене значних зусиль та наполегливості, але вважаю, що можу протистояти будь-яким викликам та перепонам, з якими зустрінусь, та отримаю максимум знань і досвіду завдяки професійній підготовці за обраною освітньою програмою.
 
Крім академічного інтересу, я хочу брати активну участь у житті університету. Я зацікавлена у роботі в студентського самоврядування, участі в культурних заходах та спортивних змаганнях, які організовує університет. Це допоможе мені не тільки розвиватися як фахівцю, але і як особистості. Також хочу зазначити, що у вільний час захоплююсь малюванням.
  • Бажаємо успішних кроків вперед!

 
Розмову вела

Тетяна Науменко 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook