Історичний візит міністра освіти, культури, спорту, науки і технологій Японії Моріяма Масахіто до ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»

30 липня 2024 року
29 липня 2024 колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» мав за честь зустрічати міністра освіти, культури, спорту, науки і технологій ЯПОНІЇ Моріяма Масахіто.

Візит міністра до коледжу став можливим у рамках Грантової угоди між Урядом України та Японським агентством міжнародного співробітництва JICA. Реалізація японсько-української програми для допомоги Немішаївському фаховому коледжу стала можливою за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства освіти і науки України за підтримки народу Японії.
 
Високоповажну делегацію зустрічали не лише адміністрація і співробітники коледжу, а й заступник голови Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко, заступник голови Київської обласної ради Тетяна Семенова, представники НУБіП України Оксана Тонха, Олександр Санченко.
 
Директор Володимир Альохін презентував матеріально-технічну базу коледжу, зокрема, те, як використовується у освітньому процесі новітня сільськогосподарська техніка та комп’ютерна техніка, надана народом Японії, зауважив, що весь колектив коледжу працює, щоб достойно представити заклад освіти на міжнародній арені. Висловив сподівання щодо можливості подальшої співпраці в освітній сфері.
 
Приємно, що міністр Моріяма Масахіто відмітив якісну роботу колективу коледжу, зазначив, що допомога Україні, а зокрема закладам освіти, є дуже важливою для народу Японії.

 

Щиро дякуємо народу та Уряду Японії

за надану вагому допомогу!

 
Олена Кищук,

соціальний педагог 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook