Ректорат: залучаємо абітурієнтів та дбаємо за комфорт у гуртожитках

29 липня 2024 року

29 липня 2024 року відбулося засідання ректорату, присвячене вступній кампанії, підготовці кампусу до нового навчального року та плануванню діяльності на поточний тиждень. Відкриваючи його, проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко наголосив на дорученнях ректора Вадима Ткачука. Також він зазначив, що особливу увагу потрібно звернути на ремонти кімнат для поселення студентів нового набору. До цього залучені господарські служби, працівники студентського містечка, проте певної ініціативи потребуємо від дирекцій та деканатів.

 

Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка доповів про опрацювання більше дев’яти тисяч заяв від вступників. Вихідними проведені вступні випробування для абітурієнтів пільгових категорій.

Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко закцентував на аналізі накопичених відпусток науково-педагогічних працівників та необхідності їх використання.

Голова Сенату Студентської організації Олександр Вертелецький повідомив про підготовку студентських кураторів, які супроводжуватимуть першокурсників у перші дні навчання в університеті.

Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про завершення збору ранніх зернових в господарствах.

Начальник підрозділу військової мобілізації та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський проінформував про результати електронного бронювання співробітників.

 

Учений секретар Оксана Барановська закцентувала на підготовці до серпневого засідання вченої ради.

Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про підготовку до Форуму SEB-2024, ситуацію з подачею заяв на вступ до аспірантури.

Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк проінформував про формат цьогорічної Школи першокурсника та посвяти в студенти.

Заступник начальника відділу регіонального розвитку, координації діяльності відокремлених структурних підрозділів, дистанційної освіти та заочного навчання Наталія Овдій доповіла про перебіг вступної кампанії у міжкафедральних навчальних лабораторіях.

Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька закцентувала на надходженнях від сплати за навчання, нарахування заробітної плати за липень.

Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк проінформувала про роботу з Міністерством освіти і науки щодо розподілу коштів фонду розвитку.
Проректор з науково-педагогічної роботи та цифрової трансформації Олена Глазунова доповіла про проведений аналіз програмного забезпечення з автоматизації закладів вищої освіти та управління освітньою складовою. Робоча група готує відповідні пропозиції. Окрім того напрацьовуються проекти змін до положень, які регулюють освітній процес в університеті, щодо індивідуальних освітніх траєкторій студентів.

 

 

Президент університету Станіслав Ніколаєнко закцентував на перебігу вступної кампанії: після оголошення результатів відбору за державним замовленням маємо тримати зв’язок з усіма вступниками і супроводжувати їх до подачі оригіналів, переконувати не втрачати бюджетне місце. Для першокурсників будуть організовані традиційні посвяти в студенти, прийняття присяги за уточненим сценарієм. Також варто спланувати екскурсії кампусом, музеями, ботанічним садом. Триває робота із забезпечення енергетичної автономії університету, зокрема реалізуються домовленості з Товариством Червоного Хреста. У фокусі й підготовка до Форуму SEB-2024.

 

На ректораті розглядалися й інші питання життєдіяльності університету. 

Пресслужба

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook