Ph.D. Перший тиждень прийому документів до аспірантури

28 липня 2024 року
Ось і завершився перший тиждень прийому документів для вступу на навчання до аспірантури. Слід нагадати, що поточного року вступники мають можливість подати документи для проходження вступних випробувань НУБіП України впродовж 22 липня – 22 серпня (прийом документів працівниками відділу аспірантури та представниками ННІ/факультетів проходить у 1 корп., 59 кімн.).

 

За підтримки ректорату, приймальна комісія всебічно йде назустріч вступникам, удосконалюючи процедуру подачі документів – самостійно погоджуючи подані вступниками документи з підрозділом військової мобілізації та взаємодії із ЗСУ в НУБіП України, а також координуючи вступників при написанні Дослідницьких пропозицій.
 
Крім того, працівники відділу аспірантури та представники ННІ/факультетів згідно попередньо затвердженого розкладу роботи (впродовж понеділка-п’ятниці) постійно надають консультаційну підтримку в написанні та заповненні супровідних документів (впродовж тижня було більше 60 вступників), а також у черговому режимі очно здійснювали прийом документів впродовж суботи і неділі (1 корп., 59 кімн.).
 
За результатами першого тижня найбільшу активність проявили вступники таких спеціальностей: 181 Харчові технології; 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; 122 Комп’ютерні науки; 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок; 075 Маркетинг; 081 Право; 076 Підприємництво та торгівля; 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; 211 Ветеринарна медицина.
 
Слід відзначити, що поточного року особи, які брали участь у виконанні бойових завдань по захисту Батьківщини мають можливість попередньо не складати ЄВІ, а проходять співбесіду з іноземної мови безпосередньо у ЗВО (планово у НУБіП України така співбесіда запланована на 22.08.2024 р.). Учасники бойових дій мають можливість у НУБіП позачергово подати документи не лише у 1 корп., 59 кімн., а й безпосередньо і відділі аспірантури в 3 корп. 307 кімн. Наразі такі вступники вже проявили бажання навчатись на заочній формі навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті (за спеціальністю Професійна освіта), факультеті конструювання та дизайну (Галузеве машинобудування) та факультеті тваринництва та водних біоресурсів (Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва).
 
Нагадаємо: відповідно до затверджених «Правил прийому на навчання до аспірантури НУБіП України в 2024 році» вступні випробування проходитимуть впродовж 24-28 серпня (24 серпня – екзамен зі спеціальності; 26 серпня – додатковий екзамен зі спеціальності; 27-28 – екзамен з філософії).
 
Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook