Співчуваємо з приводу загибелі захисника України – випускника факультету ветеринарної медицини Олександра ЛЯШКА

11 липня 2024 року

Безжальна війна забрала життя випускника факультету ветеринарної медицини 1999 року 

Олександра Олександровича ЛЯШКА

 

Олександр Ляшко народився 27 лютого 1974 року на Хмельниччині. У 1999 році здобувши фах лікаря ветеринарної медицини, свою трудову діяльність розпочав у Славутській районній державній лікарні ветеринарної медицини на посаді лікаря ветеринарної медицини в міському відділенні м. Славута, де працював до самої мобілізації.


Із початком повномасштабного вторгнення росії на територію України, пішов добровольцем, а з 07 липня 2022 р. – був мобілізованим до лав Збройних Сил України, де проходив службу у в/ч 1358, а з 21 березня 2024 р. – переведений до в/ч А0281 на посаду гранатометника.
 

Загинув Олександр 05 липня 2024 р. поблизу н.п. Торецьк Бахмуцького району Донецької області. В Олександра залишилася дружина, донька та батьки.

 

Олександр Ляшко був дуже працьовитою людиною, зразковим сім’янином, люблячим батьком та дбайливим сином. Справжній воїн і Патріот України! 


    Колектив університету висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким Олександра Олександровича. Це велика і непоправна втрата для всіх.


Вічна пам'ять і слава Герою!
Герої не вмирають!

 

 

Ректорат, профспілкова організація,
колектив факультету ветеринарної медицини
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook