Випускники загальноосвітніх шкіл Чернігівського полісся перед важливим фаховим вибором

16 травня 2015 року

     З наближенням літа шкільна юнь все глибше задумується перед вирішальним професіональним вибором, адже цей крок істотно впливатиме на успішність і забезпеченість майбутнього життя.
     Це підтвердила поїздка директора ННІ лісового і садово-паркового господарства, професора Петра Лакиди з профорієнтаційною програмою у північні лісисті регіони Чернігівського Полісся. За сприяння начальника відділу освіти Городнянської РДА Юрія Гриценка така зустріч відбулася з випускниками загальноосвітніх шкіл на базі Городнянської районної гімназії (директор М. Федоренко), де у короткій розповіді було презентовано можливості навчання на багатьох напрямах підготовки університету, в тому числі й в інституті лісового і садово-пакового господарства.

    

     Така ж зустріч відбулася у Холминській ЗОШ. Презентуючи етнографічний музей на теренах школи, її директор Олександр Шевчик засвідчив, що лісівнича спеціальність дуже популярна в їхньому краї і цього року випускники шкільного лісництва, яке діє при ДП «Холминське ЛГ», планує поповнити студентську кагорту у НУБіП України.

    

      Історичною сивиною зустріла проф. П. Лакиду древня Новгород-Сіверська земля. За організаційної підтримки Ірини Зюзько – начальника відділу освіти, молоді та спорту Новгород-Сіверської міської ради на теренах понад столітньої гімназії №1 ім. Б. Майстренка м. Новгород-Сіверський (директор Віра Мокрякова) відбулась відверта розмова з випускниками кількох навчальних закладів. Численні запитання, вичерпані відповіді – а рішення за випускниками!

    

     Особлива подяка випускнику лісфаку 1977 року колишньої Української сільськогосподарської академії Леоніду Шестаку, завдяки ентузіазму, заслуженому авторитету і організаторським здібностям якого й відбулась ця акція у Сіверському краї.

Іван Лакида,
доцент кафедри лісового менеджменту

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook