«Час робити правильний вибір» – інтерв’ю з абітурієнткою гуманітарно-педагогічного факультету Дар’єю Бондаренко

3 липня 2024 року
Популярність гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України давно поширилась за межі загальноосвітніх закладів міста Києва. Завдяки профорієнтаційній активності викладачів кафедри іноземної філології і перекладу на Днях відкритих дверей щороку присутні старшокласники і вчителі зі шкіл області, зокрема Бучанського району. Наше сьогоднішнє інтерв’ю – з випускницею Білогородського загальноосвітнього ліцею № 2.

  • Будь ласка, представся.

— Мене звати Дар’я Бондаренко, я народилася і виросла у передмісті Києва – с. Білогородка, закінчила 11-й клас і склала НМТ.

  • Дашо, звідки ти дізналася про наш університет?

— Нам з мамою пощастило потрапити на один із заходів для майбутніх абітурієнтів – День відкритих дверей, після якого і було зроблено вибір.

  • Що сподобалось або запам’яталося найбільше?

— Я – людина емоційна, тому завжди запам’ятовую атмосферу, а в НУБіП України вона без перебільшення фантастична. Вражають масштаби і доглянутість території, неозброєним оком бачиш руку мудрого керівництва, ну і, звичайно, професіоналізм і доброзичливість викладачів.

  • Дякуємо за добрі слова! Якщо з факультетом ти вже визначилась, то, можливо, і спеціальність обрала теж?

— Так, факультет однозначно гуманітарно-педагогічний. Однак над вибором спеціальності ще думаю, вагаючись між іноземними мовами і журналістикою. Розумію, що вивчення мов підвищить мій інтелектуальний рівень і розширить можливості подальшого працевлаштування, але ж на журналістиці таке сучасне обладнання, можливість навчитися триматися в кадрі, а я люблю бути в центрі уваги.

  • Дякуємо тобі, Дашо, за відверту розмову. Бажаємо зробити правильний вибір!

Розмову провела і записала
к.філол.н, доцент кафедри
іноземної філології і перекладу
Лариса Колодіна

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook