Тріумфальний випуск агробіологів НУБіП України!

30 червня 2024 року
У Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося вручення дипломів освітнього ступеня «Бакалавр» випускникам агробіологічного факультету стеціальностей 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво та виноградарство».

28 червня 2024 року: Тріумфальний випуск агробіологів НУБіП України!

Святкова зала навчального корпусу НУБіП України переповнена урочистою атмосферою. Радісні, усміхнені та сповнені надій на щасливе майбутнє випускники агробіологічного факультету зібралися, аби відзначити цю довгоочікувану подію.
Від щирого серця вітаємо випускників! Це не просто день випуску - це урочистий перехід до нового захоплюючого етапу життя який таїть у собі безліч можливостей та нових звершень! А для тих хто продовжить свій шлях до знань на магістратурі це лише початок нового захоплюючого етапу де на вас чекають пізнавальні дослідження нові відкриття та безцінні знання.

  

Позаду - чотири роки, насичені знаннями, подіями, випробуваннями та, нарешті, успішним захистом дипломних робіт.
Цей випуск особливий. Саме це покоління - представники українців, яким випало жити в складні часи. Їх юність затьмарена світовою пандемією, а студентські роки - жорстокою реальністю повномасштабного російського вторгнення.
Проте, попри всі труднощі, вони не здалися. Здобули ґрунтовні знання та навички, необхідні для успішної роботи в аграрній сфері. Їхня стійкість, прагнення до знань та віра у перемогу України є гідним прикладом для всіх нас.
Розпочалась церемонія вручення дипломів зі звучання Гімну України та хвилини мовчання по загиблим воїнам:

ШКЛЯРЧУК Дмитро,
КОВАЛЬ Олександр,
КОЗАК Олександр,
РИБАЛКО Валентин,
СЕМЕНЮК Назарій.

З безмежною гордістю та щирою душевною теплотою згадували також наших Героїв, які сьогодні, продовжують ризикувати власним життям, стоячи на варті нашої Батьківщини.

До привітального слова приєднався випускник агробіологічного факультету, військослужбовець Марк КАРМАЗІН.

Привітала випускників також і учений секретарь, кандидат економічних наук, заслужений працівник освіти України  Оксана БАРАНОВСЬКА.

Оксана Дмитрівна наголосила наскільки важливим для нашої країни є аграрний сектор. А також урочисто привітала студентів із здобуттям освітнього ступеня «Бакалавр», наголосила на великому значенні ступеня «Магістр» для майбутньої успішної кар’єри, побажала успіхів та натхнення в подальшому житті.

До привітань доєднався декан агробіологічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор Віталій КОВАЛЕНКО. Він зазначив, що лише наполегливість та жага до знань зможуть вивести випускників у гідне професійне життя. Побажав також не зупинятися на досягнутому та продовжувати навчатися, створювати і підтримувати розвиток нашої неньки України.

Додали святкової нотки сьогодні студент 3 курсу Микола КАЧАН та Володимир МЕНДЕЛЕВИЧ з піснею «Ой у лузі червона калина», яка нагадала про красу та стійкість українського народу.

Привітав колег і сам випускник агробіологічного факультету Володимир СУРЖИКОВ, який вже не раз чарував публіку своїм вокалом, подарував присутнім щемливу пісню "Carusо", підкресливши урочистість моменту.

До привітального слова долучився завідувач кафедри землеробства та гербології, доктор сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент Національної аграрної академії наук Семен ТАНЧИК.

Завітала привітати випускників та побажати успіхів в подальшому житті і завідувач кафедри рослинництва, доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН України Світлана КАЛЕНСЬКА.

Далі вітальне слово надали завідувачу кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. Зеленського, кандидата сільськогосподарських наук Олександру МАКАРЧУКУ.

До привітань колег доєдналася заступник декана з міжнародної діяльністі, кандидат біологічних наук, доцент кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Ольга КРАВЧЕНКО.

Не оминула увагою цю знаменну подію й випускниця агробіологічного факультету Єлизавета ТИТЕНКО, яка зачарувала всіх виконанням пісень "Гімн Землі" та "Києве мій".

Від усіх випускників агробіологічного факультету висловили вдячність за проведені 4 роки у стінах альма-матер Ангеліна ВОЛОЩУК та Єлизавета САВЧЕНКО, які приймали активну участь в житті університету протягом цих років.

Щоб підкреслити особливу мить особливої атмосфери в цей день додали студенти 3 курсу з піснею "Музика рідного дому".
Кульмінацією свята стало вручення дипломів, яке провів декан агробіологічного факультету Віталій КОВАЛЕНКО. Звертаючись до випускників, він побажав їм завжди прагнути до самовдосконалення, змін та розвитку, не зупинятися на досягнутому та з гордістю нести звання випускника агробіологічного факультету.

 

                   

Урочисто завершити свято запросили студента Володимира СУРЖИКОВА, який вже став символом факультету, з виконанням гімну "Агроном - син землі".

Цей день став не лише святом для випускників, а й днем гордості для всього агробіологічного факультету. Бажаємо всім випускникам 2024 року успіхів у подальшому житті, плідних звершень та гідного внеску у розвиток аграрної галузі України!


Любов ТХОРИК,
голова ССО агробіологічного факультету

Олександр ГАВРИЛЮК,
заступник декана агробіологічного факультету
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook