Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали справжню столицю морозива - Компанію «Рудь»

1 липня 2024 року

     В рамках навчальної практики студенти першого курсу факультету харчових технологій та якістю продукції АПК відвідали справжню столицю морозива місто Житомир та Акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» компанія «Рудь» — лідера серед українських виробників морозива.

Щодня  компанія «Рудь» із використанням новітніх технологій та інновацій виготовляє сотні тисяч упаковок смачного і якісного морозива, яке відправляється у різні куточки України і далеко за її межі.  Неймовіро великим асортиментом звичайно ж полюбляють ласувати  і діти, і дорослі. Акціонерне товариство «Житомирський маслозавод» зберігає свої лідерські позиції  серед  вітчизняних виробників морозива з найбільшим обсягом продажів та найвищою ефективністю діяльності.

26 червня практиканти мали змогу познайомилися з музейною експозицією компанії «Рудь», а в дегустаційній залі скуштували новинки морозива та подивилися корпоративний фільм про історію підприємства, його досягнення, нагороди. Далі наші першокурсники ознайомились з повним технологічним циклом виробництва морозива на заводі — від тонкощів на етапі аналізу молока при його надходженні, оцінки відповідності складу солодкої маси, заявленій на етикетці морозива, —  до складів готової продукції, а також мали можливість досхочу скуштувати улюблені сорти морозива у дегустаційній залі та з-під фризера.

Студентам представили цікаву і ґрунтовну розповідь про історію створення морозива, жорстку політику підприємства щодо якості, безпеки та технологічної дисципліни, специфіку сертифікації продукції та маркетингову політику заводу, що дозволило цьому сучасному підприємству  розквітати на весь світовий ринок.

Колектив та студентство факультету харчових технологій та якістю продукції АПК щиро дякує колективу компанії «Рудь» за, без перебільшення, фантастичний день та чудову екскурсію, організовану на найвищому рівні президентом Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Ігорем Бартковським, велике дякую і президенту компанії Петру Рудь та директору з якості Ларисі Жигадло за цікаві і пізнавальні розповіді, уважність і найкращі емоції та усім за приємну компанію!

Студенти також висловлюють вдячність керівництву університету, зокрема проректору з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерію Іщенку за наданий комфортабельний автобус для поїздки до м. Житомир.

Тетяна Науменко,
доцент,

керівник навчальної практики

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook