На механіко-технологічному факультеті випускникам-бакалаврам та магістрам-дослідникам урочисто вручили дипломи

28 червня 2024 року
   26 червня на механіко-технологічному факультеті відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам та магістрам-дослідникам. Цього дня навчання закінчили 107 бакалаврів спеціальності «Агроінженерія» та 37 спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», серед яких вісім студентів отримали дипломи з відзнакою. Серед дев’яти магістрів-дослідників, випускників освітньо-наукової програми «Агроінженерія», дипломи з відзнакою отримали шість магістрів!

   З вітальним словом до випускників, батьків і присутніх звернувся президент НУБіП України, випускник факультету Станіслав Ніколаєнко, який відмітив, що факультет підготував армію спеціалістів інженерів, логістів, дослідників, які зможуть боронити нашу незалежність, піднімати економіку, відбудовувати державу. Станіслав Миколайович подякував випускникам за цілеспрямованість, свідомий вибір життєвої дороги, успішне подолання важливої сходинки на шляху до повної вищої освіти.

    Декан факультету Вячеслав Братішко вітальну промову розпочав з хвилини мовчання за загиблими випускниками та подякував Збройним силам України за можливість працювати, навчатися та проводити такі урочисті зібрання. Вячеслав Вячеславович доповів про здобутки факультету за останні роки та наголосив, що в них є і частина енергії та завзяття випускників. Декан побажав випускникам бакалаврату успішно здати ЄВІ та продовжити навчання в магістратурі на найкращому факультеті.

   До привітань долучився генеральний директор компанії «АГСОЛКО Україна» Роман Осадчий, який запевнив випускників у гарних можливостях їх працевлаштування у компаніях після закінчення магістратури.

   Студент-випускник, учасник бойових дій Тимофій Мельник закликав випускників чоловічої статі бути свідомими і при потребі ставати на захист України, що має бути нормою для українського чоловіка у разі повномасштабної війни. Також було оголошено про збір для одного з підрозділів ЗСУ.

   Голова ради ветеранів НУБіП України, багаторічний декан факультету Дмитро Войтюк наголосив, що випускники повинні пишатися рідним факультетом, який десятки років займає лідируючі позиції в університеті по всім напрямкам роботи. Від ветеранів факультету вітальні слова випускникам виголосив і Володимир Гречкосій.

   Багато привітань було адресовано випускникам і від гарантів освітніх програм та завідувачів випускових кафедр. Завідувач кафедри транспортних технологій та засобів АПК Лілія Савченко побажала випускникам реалізувати всі свої задуми у майбутньому та досягнути високих вершин у своїй професійній діяльності. Завідувач кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Василь Хмельовський привітав випускників та порадив ніколи не зупинятися навчатися. А Іван Роговський, завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, відмітив, що випуск 2024 року ювілейний 90-тий.

   Щирі вітання звучали від заступника декана механіко-технологічного факультету Оксани Ачкевич, яка побажала випускникам впевненості і наполегливості у досягненні високих звершень та привітала випускників презентацією з фотографіями за роки студентського життя.

   Голова Сенату студентської організації факультету Анастасія Чернявська подякувала одноліткам за щасливі студентські роки і наголосила, що обов’язково надіється всіх побачити в магістратурі.

   Від імені батьків привітала випускників мати студента-випускника Вікторія Голюга.

   Випускник-транспортник Криськов Владислав розчулив присутніх душевним виконанням пісні «Там де Дніпро широке», виконаної під гітару.

   Урочистості пройшли у теплій і дружній атмосфері, з позитивним настроєм та щирими емоціями. Свято закінчилося колективним виконання Гімну Механіків.
 
 
 

    Залишається побажати бакалаврам успіхів у вступі до магістратури нашого університету, а магістрам-дослідникам досягнути високих звершень у своїй професійній діяльності.
 
Оксана Ачкевич,
заступник декана механіко-технологічного факультету


 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook