Випуск бакалаврів ННІ лісового і садово-паркового господарства

28 червня 2024 року

27 червня 2024 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся урочистий випуск бакалаврів денної форми здобуття освіти. Дипломи бакалаврів отримали 94 особи, які навчалися за 3 бакалаврськими програмами. 6 випускників отримали дипломи з відзнакою. Випускників лісового господарства було найбільше – 56 осіб, садово-паркового господарства – 26, деревообробних та меблевих технологій – 12.

Розпочалося свято вручення дипломів із вітального слова директора інституту Романа Василишина, де хвилиною мовчання інститут вшанував пам'ять своїх полеглих випускників та тисячі наших мужніх воїнів, які віддали найдорожче за нашу волю і свободу! Від ректорату з напутніми словами виступив проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, після чого зі словами привітання до випускників звернулися голови екзаменаційних комісій. Привітав випускників голова ради роботодавців ННІ ЛіСПГ, генеральний директор «АККО ІНТЕРНЕШНЛ» Ігор Мельник, а також виконавчий директор ДП «Ліси України» Ігор Лицур.

Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександр Леснік побажав випускникам високих професійних досягнень, мирного неба та завжди пам’ятати про свою «alma mater». Заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Сергій Ковалевський звернувся до випускників не лише з привітаннями, а й настановчим словом продовжити здобувати освіту в магістратурі!

А далі для випускників настала хвилююча і, водночас, найприємніша мить – отримання дипломів бакалавра. Під бурхливі оплески аудиторії Роман Василишин разом із диспетчерами інституту Ларисою Романцовою, Оксаною Ралко вручили омріяні дипломи кожному випускникові.


Бажаємо випускникам досягнути омріяних вершин, пам’ятати свою «alma mater» і ,звісно, Перемоги та Миру Україні!


Сергій Ковалевський
Заступник директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook