Навчально-методична рада розглянула і затвердила кандидатури іменних стипендіатів з кращих студентів університету на 2024-2025 навчальний рік

25 червня 2024 року
 Завершальне засідання навчально-методичної ради відбулось 24 червня 2024 року.

 Порядок денний оголосила голова навчально-методичної ради Оксана ТОНХА. Першим вона розглянула питання про стан підготовки факультетів та ННІ до впровадження проєкту Закону № 9600 «Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки наукової роботи в закладах вищої освіти».

 

 Про оновлення навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін до 2024-2025 н.р. доповів Ярослав РУДИК, начальник навчального відділу. Він зазначив, що не всі кафедри розмістили у себе на вебсторінках електронні варіанти оновлених робочих навчальних програм та силабусів, та рекомендував до кінця місяця завершити роботу з наповнення.

 Одним з головних питань порядку денного – про розгляд кандидатур іменних стипендіатів з кращих студентів університету на 2024-2025 навчальний рік. Доповіла по цьому питанню Оксана ЗАЗИМКО, заступник начальника навчального відділу.

 Тетяна КІЩАК, директорка наукової бібліотеки, доповіла про результати роботи комісії з академічної доброчесності за перше півріччя 2024 року. Вона наголосила, що за цей період було перевірено 57 рукописів навчальних посібників та підручників, 10 з яких було повернуто на доопрацювання.

 Традиційно, на завершення, навчально методична рада розглянула подані рукописи навчальної літератури.

Дмитро КАСАТКІН,
секретар навчально-методичної ради університету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook