Філологи-бакалаври успішно пройшли державну атестацію

23 червня 2024 року
 «Ученість – це солодкий плід гіркого кореня»
Ісократ
 Три дні з 17 по 19 червня були напруженими для здобувачів вищої освіти за двома освітніми програмами – «Англійська мова та друга іноземна» і «Німецька мова та друга іноземна». Саме в ці дні відбулись атестаційні екзамени, за результатами яких студенти отримали кваліфікацію бакалавра з філології.
 
 Першими пройшли випробування студенти групи ФілН-20003б, які навчались за освітньою програмою «Німецька мова та друга іноземна». Екзаменаційна комісія у складі доктора філологічних наук, професора Василя Шинкарука (голова екзаменаційної комісії), доктора педагогічних наук, професора Світлани Амеліної, кандидата філологічних наук, доцента Олександра Артьомцева високо оцінила готовність здобувачів до професійної діяльності.
 
 Студенти групи ФілА-20001б і ФілА-20002б, які навчались за освітньою програмою «Англійська мова та друга іноземна», звітували перед комісією у складі доктора філологічних наук, професора Тетяни Семашко (голова екзаменаційної комісії), доктора педагогічних наук, професора Світлани Амеліної, кандидата філологічних наук Юлії Маркової. Комісія відзначила високий рівень знань і умінь студентів.
 
 Секретарем обох комісій була Тетяна Пироженко, яка забезпечила своєчасне і якісне оформлення усіх документів.
  
 Наші випускники успішно впорались із усіма заданнями й витримали екзаменаційні випробування. Екзаменаційні комісії переконані у тому, що вони досягнуть успіхів також і у своїй професійній діяльності. 
 
Вітаємо філологів-бакалаврів і бажаємо їм подальших успіхів! 
До нових зустрічей – у магістратурі!
 
Світлана Амеліна,
завідувач кафедри іноземної філології і перекладу  
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook