За крок до диплому бакалавра готельно-ресторанного бізнесу

24 червня 2024 року
 На кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму працювала комісія по прийому кваліфікаційного іспиту та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт за освітньою програмою «Готельно-ресторанний бізнес» у складі: Ірини Антоненко, д.е.н., професорки кафедри туризму і рекреації Національного університету харчових технологій – голови комісії; членів комісії: Світлани Мельниченко, завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, д.е.н., професорки; Терези Микицей, к.е.н., заступника директора з навчальної та виховної роботи ННІ неперервної освіти і туризму; Лариси Гопкало, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, к.е.н., гаранта ОП «Готельно-ресторанний бізнес»; Андрія Тривайла, доцента кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, к.е.н.; Наталії Кузик, доцентки кафедри обліку та оподаткування, к.е.н. – секретаря комісії.
 Письмовий кваліфікаційний іспит відбувався очно в аудиторії, де були створені для кожного студента всі необхідні умови для комфортної роботи. Робота студентів з індивідуальним екзаменаційним білетом відбувалась у регламентованому порядку. За результатами перевірки екзаменаційних робіт, всі здобувачі успішно склали кваліфікаційний іспит та були допущені до захисту бакалаврських робіт. 
 На захист представлені проєкти підприємств готельного господарства різних типів та категорій. Для їх реалізації здобувачі обрали різноманітні локації на території України та проявили неабияку креативність у формуванні сервісних пропозицій, організації та оснащенні приміщень, розробці технологій обслуговування майбутніх гостей. Представлені проєкти – це результат наполегливої праці здобувачів протягом усього періоду навчання під керівництвом викладачів кафедри готельно-ресторанної справи та туризму. Перед захистом всі бакалаврські кваліфікаційні роботи успішно пройшли перевірку на плагіат, що вказує на унікальність даних робіт.
 
 У виступах здобувачі висвітлили актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни та сформували концепції і проєкти підприємств, які можуть стати актуальними в повоєнний період. Серед робіт були цікаві, актуальні та креативні теми, зокрема проєкти: готелю з інтерактивними особливостями, за літературними творами; агросадиби; туристичного комплексу в гірській місцевості; дитячого табору та інші.
  
 Кожна кваліфікаційна робота відображала авторський підхід до формування концепції проєкту, розрахунки здійснювались відповідно до Державних стандартів та норм, враховані науково-методичні рекомендації щодо розробки та реалізації проектів в реальних умовах.
 Комісія, заслухавши роботи здобувачів, відгуки наукових керівників, рецензентів дійшла висновку, що кваліфікаційні роботи здобувачів виконані на високому науковому та методичному рівні. Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, вільне володіння матеріалом, вміло презентували авторські проєкти, ґрунтовно та впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.
 

 Вітаємо здобувачів із успішним захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт та бажаємо натхнення, наполегливості, невичерпної енергії, життєвої мудрості, креативності, нових досягнень під мирним небом України!

Чекаємо на подальше навчання у магістратурі на освітніх програмах «Готельно-ресторанний бізнес» та «Міжнародний туристичний бізнес». 

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати і навчатися!!!

 
Лариса Гопкало,

гарант ОП «Готельно-ресторанний бізнес» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook