Гурток "Антиоксиданти в харчовій промисловості"
Гурток "Антиоксиданти в харчовій промисловості"
Керівник гуртка - доцент Хижан Олена Ісаївна
доцент, кандидат хімічних наук
Діяльність гуртка «Антиоксиданти в харчовій промисловості» спрямована на допомогу студентам у поглибленому вивченні основ фізичної хімії, ознайомлення із застосуванням досягнень та методів фізичної хімії у харчовій промисловості, а також на набуття студентами навичок у проведенні самостійної наукової роботи, роботи з літературою, написанні доповідей, статей.
Основними завданнями гуртка є:
• організація науково-дослідницької та винахідницької діяльності студентів;
• створення умов для розкриття наукового та творчого потенціалу членів гуртка;
• залучення до участі в наукових конференціях, семінарах та інших науково-дослідницьких заходах.
У роботі гуртка приймають участь студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК