Перший міський гумористичний фестиваль «KyivPositivFest»

7 червня 2024 року
  05 червня 2024 року у стінах Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся перший міський гумористичний фестиваль «KyivPositivFest».
  Ця подія зібрала найкращі команди з різних університетів Києва, готових показати свої гумористичні здібності та подарувати глядачам море позитивних емоцій. Особливо відзначилася команда "всуяаьжсшс_пхпхахаха" з Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка зайняла почесне друге місце.
Етапи фестивалю та виступи команд
  Фестиваль складався з чотирьох конкурсних етапів: візитівка команди, пародія на фільм, імпровізація та пісня. Команда НУБіП відзначилася яскравими та оригінальними виступами на кожному з етапів, продемонструвавши справжній професіоналізм та творчий підхід.
  Склад команди:
  1. Ярослав Костенко (Яррко) – ТВБ
  2. Олександр Вертелецький (Санчіз) – ФЗВ
  3. Альона Нагачевська (На гачку) – ННІ ЕАіЕ
  4. Ріта Крутько (Дріта) – ГПФ
  5. Віталій Левченко (Льова) – ФЗВ
  6. Віталій Шевченко (Шева) – АБФ
  7. Нікіта Мартиненко (Пластичний) – ФЗРБтаЕ
  Хлопці на звуку та екрані: Нікіта Гизимчук та Артем Новосад (факультет АБФ).
Підготовка до фестивалю
  Підготовка до фестивалю була надзвичайно напруженою. Команда мала лише два дні для написання матеріалу та один день для постановки виступів. Незважаючи на такі стислі терміни, завдяки своєму професіоналізму та злагодженій роботі, вони змогли показати гідний результат і здобути визнання серед глядачів та інших учасників.
Підтримка та організація
  Велика подяка департаменту культури Київської міської ради за організацію такого чудового заходу, який дав можливість молоді проявити свої таланти. Окрема вдячність депутату Київської міської ради Вадиму Анатолійовичу Іванченко за підтримку команди НУБіП, яка відчувалася на кожному етапі підготовки та під час виступів. Та звісно дякуюємо силам оборони за можливість бути на сцені.
Підсумки та майбутні плани
  Команда "всуяаьжсшс_пхпхахаха" показала відмінні результати на «KyivPositivFest», зайнявши почесне друге місце. Хоча для глядачів та учасників інших команд вони були справжніми переможцями. На цьому досягнення команди не закінчуються. Вони планують продовжувати свою діяльність, вдосконалювати свої навички та готуватися до нових викликів та виступів. Фестиваль «KyivPositivFest» став лише початком їхнього шляху до нових вершин у світі гумору.

Дякуємо всім, хто підтримував і вірив у команду!

Далі буде ще більше яскравих виступів та незабутніх моментів.

 

Олександр Вертелецький 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook