Відкриття оновленої навчальної лабораторії лісового насінництва до Дня університету

31 травня 2024 року
  30.05.2024 р. на кафедрі відтворення лісів та лісових меліорацій відбулася урочиста подія – відкриття оновленої навчальної лабораторії "Лісового насінництва". Це нововведення є важливим кроком у напрямку підвищення якості освіти та наукових досліджень у сфері лісового та садово-паркового господарства.

  На урочистій події були присутні представники університету та інших підприємств, зокрема директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Роман Василишин, проректорка з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха, голова ради роботодавців Ігор Мельник, виконавчий директор ДП "Ліси України" Ігор Лицур.

  Лабораторія оснащена сучасним обладнанням для перевірки посівних якостей насіння. Нове обладнання включає високоточні аналізатори, що дозволяють проводити комплексні дослідження якості насіння, такі як визначення вологості, чистоти, енергії проростання та інших важливих характеристик. Це дасть змогу студентам та науковцям не лише отримувати теоретичні знання, а й набувати практичних навичок, які є незамінними для підготовки кваліфікованих фахівців.

  В свою чергу почесних гостей цього заходу вітав завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Андрій Пінчук.
  Відкрита лабораторія стане корисною для різних категорій користувачів. Студенти ННІ лісового та садово-паркового господарства матимуть можливість проводити практичні заняття та лабораторні роботи, що сприятиме глибшому розумінню предмету та набуттю необхідних професійних навичок. Науковці та аспіранти зможуть використовувати обладнання лабораторії для проведення наукових досліджень, що дозволить розширити межі наукових знань у галузі лісового насінництва. Працівники лісового господарства також матимуть змогу покращити свої знання та навички через участь у спеціалізованих семінарах та тренінгах, що проводитимуться на базі лабораторії.

 

  Про всі особливості функціонування лабораторії розповів доцент кафедри Ігор Іванюк.
Відкриття оновленої лабораторії "Лісового насінництва" – це значний крок вперед для нашого університету. Ми віримо, що нові можливості сприятимуть підвищенню якості освіти та наукових досліджень, а також допоможуть підготувати висококваліфікованих фахівців, які зможуть робити вагомий внесок у розвиток лісового та садово-паркового господарства України.


Запрошуємо всіх бажаючих відвідати нову лабораторію та ознайомитися з її можливостями!

 

Андрій Пінчук,
завідувач кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook