За крок до фінішу: студенти-випускники спеціальності «Туризм» успішно склали атестаційний іспит

2 червня 2024 року
  29-30 травня 2024 року в ННІ неперервної освіти і туризму було проведено атестаційний іспит для студентів спеціальності «Туризм» денної та заочної форм навчання.
  Зі вступним словом до здобувачів звернулася заступник директора ННІ неперервної освіти і туризму, к.е.н., доцент Микицей Тереза Дмитрівна, озвучивши відповідний наказ ректора та представивши комісію.
  До складу атестаційної комісії ввійшли: Байдала Вікторія – д.е.н., професор, завідувач економіки – голова комісії та члени комісії: Мельниченко Світлана – д.е.н., професор, завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму; Кудінова Ірина – к.е.н., доцент, гарант програми; Левицька Інна – д.е.н., професор кафедри готельно-ресторанної справи та туризму; Зінченко Віктор – к.іс.н., доцент, директор туристичної фірми «Супутник», м. Київ; Кузик Наталія – к.е.н., доцент, секретар комісії.
  Завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Світлана Мельниченко розповіла про особливості проходження атестаційного екзамену, нагадала про критерії оцінювання, дотримання принципів академічної доброчесності та про можливості подання апеляції на результати складання екзамену. 
  Гарант ОП «Туризм», доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина Кудінова побажала здобувачам подолати хвилювання, зосередитися та продемонструвати знання, набуті за роки навчання в рідному університеті.  
  Атестаційні білети включали теоретичні питання і тестові завдання з дисциплін: «Маркетинг в туризмі», «Менеджмент туризму» та «Туроперейтинг». Під час атестаційного іспиту студенти успішно виконали поставлені завдання та продемонстрували високий рівень професійних компетенцій.
 
  По завершенню іспиту голова комісії, професор Вікторія Байдала оголосила результати та подякувала всім за плідну роботу. 

 

Вітаємо випускників ОП «Туризм» з успішним складанням атестаційного іспиту! Бажаємо успішно скласти вступні іспити до магістратури!!!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатися!!!

 

 
Ірина Кудінова,

гарант ОП «Туризм» 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook